Прави ли ви впечатление как Кирил Петков, Даниел Лорер и най-много Бойко Борисов потънаха? Това

...
Прави ли ви впечатление как Кирил Петков, Даниел Лорер и най-много Бойко Борисов потънаха? Това
Коментари Харесай

Корнелия: Ние казахме на Радев да не ходи в КС!

Прави ли ви усещане как Кирил Петков, Даниел Лорер и най-много Бойко Борисов потънаха? Това сподели в коридорите на Народното събрание (НС) лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

" Ние призовахме президента да не върви на клетвата. Решението му беше положително. Оценяваме го позитивно ", реши да приватизира заслугата шефката на Българска социалистическа партия.

Това, че президентът не участва и стъпвайки на прецедента с Росен Плевнелиев - това през днешния ден може да се смята за неполагане на клетва ", разяснява Нинова относно полагането на клетва на конституционни съдии.

" Много са странни водачите на сглобката през тези дни. Прави ли ви усещане? Прави ли ви усещане как Кирил Петков, Даниел Лорер и най-много Бойко Борисов потънаха?

Най-вече Борисов, който от три дни го няма никакъв, дори и на работа не идваше. Винаги, когато стане напечено смелостта им се изпарява и други страсти заговарят у тях. Покриват се и чакат да мине бурята ", разяснява водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР